JEDLI STE UŽ PIVO ? Vol. 2

JEDLI STE UŽ PIVO ? Vol. 2

JEDLI STE UŽ PIVO ? 
 Vol. 2 

Degustačná večera s riadeným párovaním piva ERB, riaditeľom pivovaru Jozefom Sivákom. 

Pripojte sa k nám na skvelé spojenie našej kuchyne
s výnimočným pivovarom ERB.

 

V piatok 11.10. o 19:00 

 

budeme podávať špeciálne navrhnuté 4 chodové menu s pivným párovaním.
Náš šéfkuchár Peter Kysucký premení pivo ERB na výnimočné jedlo, kde každé jedlo obsahuje pivo ako ingredienciu.

Večer bude prebiehať za osobnej účasti prvého pivného someliéra a riaditeľa pivovaru, Jozefa Siváka.

Dozviete sa viac o pivovare ERB, ale aj o jednotlivých pivách ktoré sa stali ingredienciou našich jedál. 

Doprajte si jedinečný a výnimočný zážitok . 

 


Cena degustačného menu je
65,00€ / osoba 

 

STUDENÉ PREDJEDLO

Zaúdený hovädzí jazyk,nakladaná horčica, chren, ocot z piva Erb 12 ležiak,čierny cesnak, kvásková sušienka,pena z pivovarských kvasníc

(1,3,7,10)

 

HLAVNÉ JEDLO 1

Grilovaný Jeseter z Budmeríc,krémová omáčka z piva Erb Tmavý špeciál ,kaviár zo pstruha ,zemiaková espuma, fenikel

(4,7)

 

HLAVNÉ JEDLO 2

Hovädzí krk na koreňovej zelenine marinový v pive ERB Weisen, pyré z cibule a piva Erb tmavý špeciál, polenta, višne

(3,7,9)

 

DEZERT

Mousse z horkej čokolády a piva Erb Braxatoris, pivný sirup, merinque, maliny

(7)

 

 

Vytvoriť rezerváciu

 

Pivovar ERB 

Má 15-ročné skúsenosti v pivovarníctve a nadväzuje na tradíciu varenia piva v Banskej Štiavnici. Termín ERB má tri významy – je to skratka pojmu Eduard Rada Breweries, súčasne je to názov systému banských diel pod budovami pivovaru a má aj heraldický význam.

 

Tento remeselný pivovar si získal pozornosť vďaka svojmu jedinečnému prístupu k vareniu piva a záväzku k udržateľnosti. ERB je známy svojou oddanosťou udržateľnosti, často používa miestne suroviny a zavádza ekologické pivovarnícke postupy. Pivovar má tendenciu experimentovať s rôznymi štýlmi a príchuťami, pričom často používa neobvyklé prísady, ktoré odrážajú miestnu kultúru a chute. Podobne ako mnohé remeselné pivovary, aj ERB sa často zameriava na varenie piva v malých dávkach, čo umožňuje experimentovanie a výrobu jedinečných pív v limitovaných edíciách.

Napíšte svoje meno
Zadajte e-mailovú adresu v správnom tvare.
Telefónne číslo zadajte v správnom tvare. Napr.: +421 900 123 456 alebo 0900 123 456
Musíte súhlasiť so spracovaním osobných údajov.