Ochutnali ste Prešporskú kuchyňu v novom šate?
Šéfkuchár MARTIN KORBELIČ ako hosť šéfkuchára Petra Kysuckého spolu vytvorili výborné
4-chodové degustačné menu s riadenou vínnou degustáciou.
A vznikol z toho unikátný EVENT !
Miesto: APOLKA restaurant
Dátum: 12.9.2024
Čas: 18:00
Cena: 79,00 € / osoba.
ČO VÁS ČAKÁ?
4-chodové menu klasickej prešporskej kuchyne v originálnom modernom prevedení. Vínne párovanie lokálnych vín.
O každom chode sa dozviete viac od Martina Korbeliča a Petra Kysuckého, o vínach vám povie skúsený someliér Tomáš Šajgal.
REZERVÁCIE:
Rezerváciu si môžete vytvoriť
❇️v reštaurácií
❇️ online cez našu stránku
❇️ na mailovej adrese apolka@apolka.sk